Aboneaza-te la newsletter-ul Ejolie si bucura-te de oferte!

Fii la curent cu cele mai noi produse si cu ofertele si promotiile noastre:

Despre noi

De ce iubim gentile ?!

Pentru ca ne completeaza si intregesc tinuta, pentru ca ne pun in valoare personalitatea, pentru ca ne insotesc pretutindeni, pentru ca exista modele si culori infinite sau poate pentru ca sunt purtatoarele celor mai misterioase si ascunse secrete. Un lucru e clar, o singura geanta nu poate face totul pentru noi, femeile. Avem nevoie de modele cat mai diverse, de la genti de zi, casual, la genti elegante pentru seara.

Ejolie va propune o selectie de genti din piele naturala si ecologica de inalta calitate, care sa satisfaca cerintele fiecarei tinute, tendintele modei si nu in ultimul rand, sa corespunda stilului dumneavoastra. Calitatea este garantata de eticheta "Made in Italy" si de promisiunea noastra ca veti fi incantate de alegere.

Echipa noastră nu este interesată numai să finalizeze procesul de vânzare ci dorim sa câştigam încrederea clienţilor noştri prin oferta de produse de înaltă calitate, la preţuri accesibile tuturor.
Aşteptăm cu drag comenzile dumneavoastră, pe care le vom onora cu promptitudine şi profesionalism, cât şi orice fel de sugestii de perfecţionare/diversificare a gamei noastre de produse şi servicii oferite.

Cu mulţumiri,
Echipa eJolie